DNV Danmark

Kombineret certificering

Har du forskellige ledelsessystemer certificeret til forskellige standarder, så er en kombineret certificering løsningen for dig.

Certification by DNV GL

Kontakt os

Kåre Weng

Kåre Weng

Sales Manager

Klik her

Et integreret system

Der er ofte en høj grad af kompatibilitet mellem forskellige standarder inden for ledelsessystemer, selv om de dækker forskellige områder. Derfor vælger mange virksomheder, med fordel, at bygge/konstruere deres ledelsessystem i ét integreret system, der dækker områder som kvalitet, arbejdsmiljø og miljø. Ved at kombinere flere standarder i ét samlet ledelsessystem, kan du eliminere duplikeret arbejde.

Saml alle kritiske områder i én audit

Et integreret ledelsessystem giver dig muligheden for, at have en enkelt dokumentation, da du ikke skal forberede et komplet sæt af dokumentation for hver enkelt standard. Uanset om du vælger den integrerede tilgang eller vælger at bygge parallelle systemer til at dække hvert område, kan alle virksomhedens kritiske områder evalueres og certificeres i en enkelt kombineret certificeringsaudit.

Merværdi til din certificering

Ved at certificere dine ledelsessystemer samtidig kan du spare tid, kræfter og omkostninger og samtidig øge effektiviteten af ledelsessystemet. Hos DNV GL tilbyder vi dig en kombineret certificering, som såvel er omkostningseffektive som værdiskabende audits gennem certificeringsprocessen.

Kontakt os

Kåre Weng

Kåre Weng

Sales Manager

Klik her

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os