Skip to content

Certificeringsprocessen

Kombineret certificering

Kombineret certificering er en måde at få dit ledelsessystem certificeret i henhold til flere standarder på én gang.

Et integreret system

Der er ofte en høj grad af kompatibilitet mellem ledelsessystemstandarderne, selv om de dækker forskellige områder. Mange organisationer vælger at opbygge deres ledelsessystem til ét integreret system, der dækker områder som kvalitet, sundhed og sikkerhed samt miljø. Ved at integrere flere standarder i ét ledelsessystem kan man undgå dobbeltarbejde.

Alle kritiske områder i én audit

Et integreret ledelsessystem giver dig mulighed for at holde din dokumentation enkel, da du ikke behøver at udarbejde et komplet sæt dokumentation for hver enkelt standard. Uanset om du vælger denne integrerede systemtilgang eller opbygger parallelle ledelsessystemer til at dække hvert enkelt område, kan alle virksomhedens kritiske områder evalueres og certificeres i en enkelt kombineret certificeringsrevision.

Merværdi af certificering

Hvis du certificerer dine ledelsessystemer samtidig, sparer du tid, kræfter og investeringer, samtidig med at du øger effektiviteten af dit ledelsessystem. Vi tilbyder dig en kombineret certificering, der er designet til at muliggøre omkostningseffektive og værdiskabende audits i hele certificeringsprocessen.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os