Vigtigste funktioner

Lumina™ er DNVs online dashboard, der understøtter forbedringen af dit ledelsessystem. Gennemgå de områder, hvor virksomheder oftest oplever problemer, undersøg best practice til de grundlæggende årsager, se de mest almindelige løsninger for at forhindre, at afvigelser gentager sig, og benchmark din præstation internt og eksternt. Lumina giver dig et bredere overblik, så du effektivt kan sikre compliance og implementere varige forbedringer.

Indstil forespørgsler og gennemse data via en intuitiv selvbetjeningsbrugerflade. Drag fordel af analyser af auditresultater fra tusindvis af virksomheder verden over samt DNVs auditørers erfaring og ekspertise.

Brug Lumina til:

 • Gennemse statistikker om fejl for en given standard
 • Få insigt i hvor virksomhedernes ledelsessystemer oftest ikke er compliant med reglerne.
 • Oversigt over de mest almindelige årsager og løsninger
 • For inspiration til din forbedringsproces får du adgang til lister over de mest almindelige årsager og løsninger på afvigelser for hver klausul og underklausul. En grundig årsagsanalyse giver dig ikke kun mulighed for at implementere korrigerende handlinger, men afslører også strukturelle problemer, der giver mulighed for implementering af holistiske og varige forbedringer.
 • Benchmark dit ledelsessystems ydeevne
 • Sammenlign ledelsessystemets samlede præstation med dine kollegaers ved hjælp af Management System Performance Index (Mspi). Brug branchebenchmarks til at få adgang til statistikker for de mest almindelige compliancerisici i enhver branche, og sammenlign med andre branchegrupper.
 • Sammenlign sites internt
 • Virksomheder med flere sites kan benchmarke nationalt eller på tværs af geografiske grænser for at sikre en ensartet præstation og målrette forbedringsindsatsen, hvor det er nødvendigt.
 • Skab forbedringer og vurder din præstation over tid
 • Tilgå den detaljerede benchmarking heat-map, der viser områder, der kan forbedres, eller brug tendens oversigten til at studere din performance over tid. Analysér præstation baseret på alvorlighed af hændelser, MSpi og hændelser per dag for at forstå, hvordan dit ledelsessystem udvikler sig, og om du er på vej i den rigtige retning.
 • Håndtering af risici
 • Få advarsler om de mest almindelige kritiske processer og styrker i dit ledelsessystem i forhold til den eller de valgte standarder, din industrisektor eller den eller de standarder, som du har besluttet at implementere.

Med indsigter fra Lumina kan du nemt identificere og prioritere forbedringstiltag og få indsigt, der hjælper dig med at sikre compliance.

Benchmarking-workshops og rapport

Vores eksperter kan hjælpe dig med at få en bedre forståelse af dataen og de vigtigste benchmarks. Du definerer specifikke benchmarksgrupper. Vi indsamler data og analyserer resultaterne. Vi gennemgår jeres ledelsessystemers styrker, svagheder og områder, der kan forbedres, og resultaterne kan deles i en workshop og en detaljeret rapport.

Mere information

 

Lumina™: Forbedring gennem bevidsthed

Download vores præsentation for mere information.

 

Online self-assessment suite