Skip to content
NIS2 Konference - DNV & Implement Consulting Group

Gør compliance til en forretningsfordel med ISO 27001

30. maj, 9:00-17:00, Strandvej 54 2900 Hellerup

Gør compliance til en forretningsfordel med ISO 27001

DNV og Implement byder velkommen til en spændende konference om cyber- og informationssikkerhed.

På konferencen forsøger vi at vende tingene på hovedet: Glem lovgivningens pres og tag i stedet udgangspunkt i din virksomheds forretning, når du arbejder med sikkerhed og compliance.

Selvfølgelig sætter vi fokus på de nye EU-krav inden for cyber- og informationssikkerhed i NIS 2-direktivet – men først og fremmest stiller vi skarpt på, hvordan du kan transformere overholdelse af lovgivningen til en forretningsfordel, der styrker din organisation.

Konferencen har en maksimumkapacitet på 45 deltagere for at give muligheden for dialog så gode betingelser som muligt. Pladserne vil blive tildelt baseret på en kombination af "først til mølle"-princippet, og samtidig vil der være en prioritering af virksomheder og organisationer, som enten direkte eller indirekte er, eller potentielt kan blive, påvirket af NIS 2-regulativet.

 

MERE OM DEN VIDEN DU FÅR MED HJEM

NIS2 er målrettet virksomheder og organisationer, der har samfundskritisk betydning – i praksis vil kravene dog påvirker mange andre fordi, der også er krav om at sikre virksomhedens og organisationens leverandørkæde.

Og selv om lovgivningen sætter en skarp ramme for mange, så er cyber- og informationssikkerhed relevant for alle virksomheder. Også selv om man ikke direkte er omfattet af lovgivningen.

Konferencen fokuserer på tilpasning af lovoverholdelse for forskellige organisationer ved brug af ledelsessystemer som ISO 27001. Gennem ekspertviden og case-studier undersøger vi best practices, succeser og innovative løsninger til at opfylde NIS 2-kravene og skabe værdi. Vi lægger vægt på aktiv deltagelse, erfaringsudveksling og netværksopbygning for en sikrere digital fremtid.

ISO 27001 tilbyder en robust tilgang til cyber- og informationssikkerhed, der understøtter NIS 2-overholdelse og integrerer risikostyring i organisationens kerne, forbedrer modstandsdygtighed og øger tilliden blandt stakeholders.

Vi ser frem til en konference, der styrker vores kollektive indsats for bedre cyber- og informationssikkerhed gennem NIS 2 og ISO 27001.

Få mere viden

 

Oversigt over vores kurser i informationssikkerhed

Informationssikkerhed er fremover på den ledelsesmæssige agenda. ISO 27001 er den ”best practice” standard, der kobler informationssikkerhed og god virksomhedsledelse sammen.

 

Bliv klar til NIS2 med en ISO 27001 certificiering

Download vores NIS2-brochure her.

 

Self-assessment suite

Med vores self-assessment af informationssikkerhed kan du vurdere, hvor godt du kender standarden ISO 27001 og ISO 27701, og om dit ledelsessystem er klar til brug.

 

Bliv klar til NIS2 med vores Ti trin til informationssikkerhed med ISO 27001

Download vores 10 Trin til informationssikkerhed

 

Energy Cyber Priority: Enabling the energy transition and managing risk. Ditlev Engels slides fra V2

 

Gør NIS2 til en forretningsfordel. Diana Görlitzs slides fra V2