Skip to content

HPC 420 Standard for produkter til husholdningsbrug, vaskeri og personlig pleje

Forbedre din evne til konsekvent at opfylde kundernes forventninger til produktkvalitet og -sikkerhed og samtidig reducere omkostningerne til ledelse af forsyningskæden.

Certificering af dit kvalitets- og produktsikkerhedsledelsessystem viser din forpligtelse til konsistens, løbende forbedringer og kundetilfredshed. Det er håndgribelige forretningsmæssige fordele, som spiller en vigtig rolle i opbygningen af modstandsdygtighed og bæredygtige forretningsresultater.

HPC 420-standarden indeholder specifikke krav til et system til produktdesign og risikovurdering af kvalitetsprodukter, som vil forbedre din evne til konsekvent at levere produkter, der opfylder kravene fra kunderne samt lovmæssige og lovgivningsmæssige krav.

Hvad er HPC 420-standarden?

HPC 420 gælder for alle typer organisationer uanset størrelse og kompleksitet i HPC-leverandørkæden i de omfattede kategorier og er en global standard for sikkerheds- og kvalitetsledelsessystemer, der hjælper virksomheder med konsekvent at fremstille produkter, der opfylder kundernes krav og beskytter deres mærker.

HPC 420 er baseret på standarden PAS 420 fra British Standards Institution og tilføjer en ledelseskomponent for produktkvalitet. Den fastsætter også omfattende krav til certificerings- og akkrediteringsorganer.

Standarden muliggør auditering og certificering af HPC-sikkerheds- og kvalitetsledelsessystemer, der dækker:

  • Fremstilling af plejeprodukter til hjemmet (f.eks. vaskemidler, blødgøringsmidler, opvasketabletter osv.)
  • Fremstilling af produkter til personlig pleje (f.eks. shampoo, læbestifter, vatrondeller, sæbe)
  • (Bio)kemisk fremstilling (HPC-ingredienser, f.eks. vitaminer, tilsætningsstoffer og bioekstrakter (dog ikke tekniske og teknologiske hjælpemidler i fremstillingsprocessen)
  • Fremstilling af emballage til HPC-produkter (f.eks. direkte eller indirekte kontakt med HPC-produkter)
  • Transport og opbevaring på stedet og som en del af en operation er inkluderet.

Fordele ved at blive certificeret

Sikkerheden og kvaliteten af produkter til husholdnings-, vaske- og personlig pleje (HPC) er et globalt anliggende. Certificering efter HPC 420 bekræfter, hvordan dit produktledelsessystem fungerer, og viser dit engagement i at anvende principperne for sikkerheds- og kvalitetsledelse.

Standarden gør det muligt for din organisation at:

  • Opbygning og drift af et ledelsessystem, der kan hjælpe dig med bedre at opfylde kravene til produktkvalitet/sikkerhed og overholdelse af lovgivningen
  • tilvejebringe et værktøj til forbedring af produktsikkerhedspræstationer og midler til at overvåge og måle produktsikkerhedspræstationer effektivt
  • Udvikle en god produktsikkerhedskultur, som igen forbedrer kundernes tillid og bidrager til at opnå konkurrencefordele.

Kom godt i gang

For at blive certificeret skal du først implementere et kvalitets- og produktsikkerhedsledelsessystem, der opfylder kravene i standarden. DNV er et akkrediteret tredjepartscertificeringsorgan og kan hjælpe dig gennem hele rejsen, lige fra relevant uddannelse til selvevalueringer, gapanalyser og certificeringsservices.

Få mere at vide om, hvordan du kommer i gang med at blive certificeret.

Mere information

  Kurser hos DNV Business Assurance

Kurser hos DNV Business Assurance

Relevant indsigt i et aktivt læringsmiljø.

  Din merværdi

Din merværdi

Få mere at vide om den digitale kundeoplevelse.

  ViewPoint

ViewPoint

Indsigt fra vores globale undersøgelser.