TAPA FSR - Sikkerhedskrav til anlæg

Beskyt produkter, der er mål for tyveri, under opbevaring under transit og under oplagring.

TAPA FSR specificerer acceptable minimumssikkerhedsstandarder for opbevaring og oplagring under transport. Ved at omfatte krav til risikovurdering, ledelsessystemer og fysiske sikkerhedsforanstaltninger hjælper standarden dig med at opbygge forsyningskædens sikkerhed og modstandsdygtighed.

Hvad er TAPA FSR?

Transported Asset Protection Association (TAPA) er en sammenslutning af sikkerhedsfolk og relaterede forretningspartnere fra højteknologiske og værdifulde virksomheder. Deres mål er at imødegå de nye sikkerhedstrusler, der er fælles for forsyningskæden i højværdiindustrien. Foreningen forener globale producenter, logistikudbydere, speditører, retshåndhævende myndigheder og andre interessenter med det fælles mål at reducere og forebygge tab i internationale forsyningskæder.

Et grundlæggende mål er at forbedre sikkerhedspraksis i hele godstransport- og forsikringssektoren. TAPA er en global medlemsforening. Medlemmerne omfatter mange af verdens førende fremstillingsmærker samt deres logistik- og transportleverandører.

Ordningen er ikke begrænset til TAPA-medlemmer. Den kan anvendes af alle virksomheder, der beskæftiger sig med oplagring og opmagasinering under transport.

Fordele ved at blive certificeret

TAPA FSR-standarden tilbyder tre niveauer af certificering af organisationens godkendte uafhængige revisionsorganer samt en mulighed for selvcertificering. Virksomheder, der ikke er medlemmer, kan også opnå certificering efter at have gennemført det relevante TAPA-uddannelseskursus.

Blandt fordelene ved certificering er følgende:

  • etablere et effektivt fysisk sikkerhedssystem for at mindske tab af værdifulde aktiver
  • Spar på forsikringsgebyrer på grund af færre tab og effektiv risikovurdering
  • Forbedre lagersikkerheden og bevare konkurrencefordelene ved "just-in-time"-leverancer
  • Få professionel TAPA-hjælp fra det globale center for indberetning af hændelser
  • Integrering af TAPA FSR-principperne i andre forvaltningssystemer

Kom godt i gang

DNV er akkrediteret af TAPA til at levere certificering i hele verden. Enhver certificering starter med at forstå ordningen, opbygge intern kompetence og sikre overholdelse af kravene. DNV kan hjælpe dig med alle dine behov for TAPA FSR-certificering. Kontakt os for yderligere oplysninger om ordningen, certificeringsprocessen og om, hvordan den kan integreres med andre ledelsessystemstandarder.

Få mere at vide om, hvordan du kommer i gang med at blive certificeret.

Mere information

  TAPA FSR

TAPA FSR

Download vores brochure (engelsk).

  Kurser hos DNV Business Assurance

Kurser hos DNV Business Assurance

Relevant indsigt i et aktivt læringsmiljø.

  Din merværdi

Din merværdi

Få mere at vide om den digitale kundeoplevelse.

 

TAPA Americas

 

TAPA EMEA

 

ViewPoint

Indsigt fra vores globale undersøgelser.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag vores nyhedsbreve.