TAPA FSR - Sikkerhedskrav til faciliteter

Forbedrer beskyttelsen mod tyveri af gods i transitlagre, lagerbygninger og distributionscentre.

TAPA FSR er en standard fra Transported Asset Protection Association (TAPA), en global sammenslutning af sikkerhedsprofessionelle og relaterede forretningspartnere, der forener globale producenter, logistikudbydere, fragtfirmaer, myndigheder og andre interessenter med det fælles mål at reducere og forebygge tab i internationale forsyningskæder.

Hvad er TAPA FSR?

FSR-standarden er for organisationer, der driver, lager- og distributionsfaciliteter enten på et enkelt eller flere sites.

  • Den fastsætter minimumskrav til sikkerhed for lager- og opbevaringsfaciliteter under transport.
  • Ved at inkludere krav til risikovurdering, ledelsessystem og fysiske sikkerhedsforanstaltninger hjælper standarden med at opbygge sikkerhed og modstandsdygtighed i forsyningskæden.
  • Standarden revideres hvert tredje år for at sikre, at den fortsat lever op til forventningerne om gyldighed, og for at imødegå nye eller kommende trusler mod forsyningskædens sikkerhed.
  • Ordningen er ikke begrænset til TAPA-medlemmer. Den kan anvendes af alle virksomheder, der beskæftiger sig med in-transit-opbevaring og -lagring.

Fordele ved at blive certificeret

TAPA FSR-standarden tilbyder tre niveauer af certificering af foreningens godkendte uafhængige certificeringsorganer samt en mulighed for selvcertificering. Fordelene ved certificering er følgende:

  • Etablering af et effektivt fysisk sikkerhedssystem for at reducere tabet af værdifulde aktiver.
  • Omkostningsbesparelser på forsikringsgebyrer på grund af reducerede tab og effektiv risikovurdering.
  • Forbedret lagersikkerhed og opretholdelse af konkurrencefordele ved "just-in-time"-leverancer.
  • Adgang til TAPA's professionelle assistance fra det globale center for rapportering af hændelser.
  • Integrering af TAPA FSR-principper i andre ledelsessystemer.

Sådan kommer du i gang

DNV er akkrediteret af TAPA til at levere certificering i hele verden. Enhver certificering starter med at forstå ordningen, opbygge intern kompetence og sikre overholdelse af kravene. DNV kan hjælpe dig med alle dine behov for TAPA FSR-certificering. Kontakt os for yderligere oplysninger om ordningen, certificeringsprocessen og om, hvordan den kan integreres med andre ledelsessystemstandarder.

Få mere at vide om, hvordan du kommer i gang med at blive certificeret.

Mere information

TAPA FSR

Download vores brochure (engelsk).

ViewPoint

Indsigt fra vores globale undersøgelser.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag vores nyhedsbreve.