BRCGS' Globale Standard for fødevaresikkerhed udgave 9: Sites Kursus (English)
Dette kursus gør det muligt for deltagerne at få en fuld forståelse af de generelle principper i standarden, og hvordan man overholder kravene. Deltagerne vil også få en forståelse af, hvad de kan forvente under certificeringsaudits, og hvilke handlinger der er nødvendige før, under og efter auditten.
Read the course description in English here.
Om BRCGS Globale Standard for fødevaresikkerhed udgave 9: Sites Kursus
Kursus beskrivelse
Dette kursus gør det muligt for deltagerne at få en fuld forståelse af de generelle principper i standarden, og hvordan man overholder kravene. Deltagerne vil også få en forståelse af, hvad de kan forvente under certificeringsauditten, og hvad der skal gøres før, under og efter auditten.
Før kurset skal du have læst og gennemgået en kopi af standarden, som kan downloades gratis fra BRCGS Store.
I slutningen af kurset vil du blive vurderet med en eksamen. Dette kursus er en del af BRCGS' professionelle anerkendelsesprogram.
Formål
- Være i stand til at beskrive omfanget af virksomheder og produkter, der er omfattet af standarden
- Vide, hvad der kræves for at overholde kravene i standarden
- Være i stand til at forberede en audit i henhold til standarden
- Forstå protokollen for audits i henhold til standarden
Målgruppe
- Konsulenter
- Tekniske ledere og medarbejdere
- Kvalitetschefer og personale
- Auditorer
- Importører og eksportører af fødevarer
- Personale i foodservice
- Driftschefer
- Personale til intern audit