Skip to content

Risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter (HACCP)

Dette to-dages kursus omhandler et af de vigtigste krav i Global Standard for Food Safety Issue 9: vedtagelse og implementering af et HACCP-system (Hazard Analysis and Critical Control Points). Kursusprogrammet afspejler kravene i standarden med hensyn til implementering af et HACCP-system og vil introducere deltagerne til BRCGS' krav, kvalitetssystemer, HACCP og baggrunden for HACCP, BRCGS og Codex.

Om Risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter (HACCP)

Formål

Formålet med dette kursus er at klæde deltagerne på til at etablere og implementere et HACCP-system system (Hazard Analysis and Critical Control Point). kvalitetsledelse.

Læringsmål

Ved kursets afslutning vil deltagerne være i stand til at:

  • Forstå BRCGS' krav i forhold til HACCP 
  • Beskrive Codex Alimentarius-principperne for HACCP
  • Beskriv årsagerne til, at HACCP kan fejle, og de mest almindelige BRCGS-afvigelser relateret til HACCP
  • Gennemføre de forberedende faser til udvikling af HACCP-planen
  • Udføre en risikoanalyse, fastlægge CCP'er og udvikle en HACCP-plan med overvågning
  • Udarbejde korrigerende handlinger og verifikationsaktiviteter.

Målgruppe

Drifts-, kvalitets- og teknisk personale/medlemmer af fødevaresikkerhedsledelsen, der implementerer HACCP- eller fødevaresikkerhedsplaner og BRCGS-fagfolk.


Kurset er et kursus for DNV’s egne eksperter med mulighed for deltagelse af kunder og andre interesserede.

Om Risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter (HACCP)

Formål

Formålet med dette kursus er at klæde deltagerne på til at etablere og implementere et HACCP-system system (Hazard Analysis and Critical Control Point). kvalitetsledelse.

Læringsmål

Ved kursets afslutning vil deltagerne være i stand til at:

  • Forstå BRCGS' krav i forhold til HACCP 
  • Beskrive Codex Alimentarius-principperne for HACCP
  • Beskriv årsagerne til, at HACCP kan fejle, og de mest almindelige BRCGS-afvigelser relateret til HACCP
  • Gennemføre de forberedende faser til udvikling af HACCP-planen
  • Udføre en risikoanalyse, fastlægge CCP'er og udvikle en HACCP-plan med overvågning
  • Udarbejde korrigerende handlinger og verifikationsaktiviteter.

Målgruppe

Drifts-, kvalitets- og teknisk personale/medlemmer af fødevaresikkerhedsledelsen, der implementerer HACCP- eller fødevaresikkerhedsplaner og BRCGS-fagfolk.


Kurset er et kursus for DNV’s egne eksperter med mulighed for deltagelse af kunder og andre interesserede.

Interne kurser for din virksomhed

Kontakt os

Mere information

  Alle kurser inden for fødevareområdet

Alle kurser inden for fødevareområdet

Se hele vores udvalg af kurser her

  Certificering inden for fødevareområdet

Certificering inden for fødevareområdet

  Den nye ISO 22000

Den nye ISO 22000

Forbered der på ændringerne i den nye ISO 22000:2018