Skip to content

9 tendenser i 2019 du skal kende

#7 Food Safety Culture

Er gode systemer og kontroller nok til at sikre dig og din virksomhed ift. de trusler mod fødevaresikkerheden, som er i alle virksomheders processer? Alle, der arbejder med ledelsessystemer og fødevaresikkerhed ved, at det også handler om at have en god fødevaresikkerhedskultur i virksomheden.

  • Du bør være opmærksom på, at Food Safety Culture er et de hotteste emner i fødevarebranchen i 2019, og at BRC i de opdaterede krav netop har skærpet forventninger og krav til virksomhedernes fødevaresikkerhedskultur. Hvis ikke I allerede er i gang, så start f.eks. med at læse GFSI’s rapport og anbefalinger eller start med en kort introduktion her.

I DNVGL har vi i en årrække arbejdet med emnet og i samarbejde med globale kunder har vi har udviklet forskellige metoder for Food Safety Culture. Vi kan blandt andet teste niveauet for jeres sikkerhedskultur. Det eneste du skal gøre for at komme i gang er at kontakte os.

I den nye BRC er Food Safety Culture medtaget i kravene til topledelsen herunder krav om en Whisstle  Blower ordning. Få et overblik over de nye krav i BRC på vores kursus som du kan tilmelde dig her.