#6 Madsvindel og ”Food defence” præger 2019 for fødevarevirksomheder
Ice cream processing line

Mere information

Vibeke Bagger

Vibeke Bagger

Food Business Development Manager

Mere information

Kontakt os her

I dag indeholder alle fødevare standarder krav om at håndtere ”madsvindel” og sabotage knyttet til fødevaresikkerhed. Metoderne til forebyggelse findes, men alligevel ser vi sager her i Danmark hvor virksomheder er udsat for især madsvindel.

  • Du bør være opmærksom på, at et beredskab til forebyggelse og håndtering af madsvindel er øverst på dagsordenen i alle store detailkæder i 2019 og en topprioritet i blandt andet GFSI, og selvfølgelig også i alle DNV GL audits. Hvis ikke I allerede arbejder proaktivt med forebyggelse i din fødevarevirksomhed, så tag læse mere om, hvad I kan gøre for at komme i gang her eller kontakt DNV GL med det samme.

FSSC udgiver en række glimrende guides om Food Defense og Fraud Mitigation, som du kan læse her.

I DNV GL har vi lanceret MyStory, der er en service bygget på Block-Chain teknologi, der sikrer sporbarhed i din leverandørkæde, og gør det muligt for dig og din virksomhed at dele data om jeres produkter med jeres leverandører, kunder og ikke mindst den evt. forbruger, der står med produktet i hånden. Det øger tilliden til jer, at I kan dokumentere hele produktets rejse gennem leverandørkæden ved hjælp af forbrugerens egen SmartPhone direkte i butikken. Se et eksempel på, hvordan dette allerede bruges i fødevareindustrien her. Hvis du vil vide mere om MyStory kan du læse om mere her.

DNV GL har desuden en lang række muligheder for at hjælpe jer med at kortlægge risici i jeres leverandørkæde som du kan læse mere om her og her.

Mere information

Vibeke Bagger

Vibeke Bagger

Food Business Development Manager

Mere information

Kontakt os her