Skip to content

Få hjælp til at opretholde en normal drift i en udfordrende tid

Enhver krise kræver øjeblikkelig handling. Fra at iværksætte akutte tiltag til at afbøde de øjeblikkelige effekter af krisen, over planlægning og kontrol med situationen til den mere langsigtede implementering af nye måder at tilpasse driften til en ny virkelighed efter krisen. Vurdering af  kriseberedskabsplaner, vedligeholdelse af certifikater og kvalifikation og vurdering af underleverandører, sikre at hjemmearbejdspladsen er sikker og fortsat kompetenceudvikling til den nye virkelighed – alt dette kræver at viksomheden arbejder proaktivt med at håndtere alle aspekter af en krises påvirkning af virksomheden. 

DNV hjælper jer med at forstå, identificere og tilpasse jeres handlinger og løsninger og sikre effektivitet, produktivitet og gør det muligt for jer at fortsætte driften i morgen og på langt sigt. 

Vi har samlet vores tilbud nedenfor:

 • Risikostyring af smitte
  Virksomheder skal forhindre og mindske smitterisiko fra nye patogener for at beskytte ansatte og kunder. DNV kan støtte jer i at udvikle praktiske industritilpassede løsninger, træne medarbejdere så I kan bevise over for omverdenen, at I har taget ansvar for risikostyring af smitte.
 • Implementering af jeres krisestyringsplan  
  Enhver krise kræver hurtige svar, styring af de umiddelbare udfordringer samt planlægning og implementering af, hvordan forretningens videreførelse sikres under og efter krisen. 
 • Opretholdelse af normal drift i en udfordrende tid
  Vi gennemfører remote audit sikkert og effektivt, så din virksomhed kan opretholde jeres certificeringer i en tid, hvor fysiske audits ikke altid er en mulighed.
 • Business continuity
  Vi giver dig viden om, hvordan et ledelsessystem for business continunity efter ISO 22301 kan styrke din forretning og ruste dig til at komme gennem den nuværende krise, men ikke mindst også opbygge en robust organisation, der er rustet til fremtidige kriser. 
 • Supply chain management
  COVID-19 er en udfordring for de globale leverandørkæder som tvinger virksomheder til at finde nye veje, når de skal kvalificere, vurdere og styre leverandører. DNV kan hjælpe med GAP-analyser, kvalifikationssystemer og kriterier, remote audits og planer for, hvordan du følger op på eksisterende leverandører.
 • Er din hjemmearbejdsplads sikker?
  At arbejde hjemmefra er blevet “den nye normal” og derfor giver det mere end nogensinde mening at sikre, at hjemmearbejdet kan udføres sikkert og beskyttet mod cyberangreb.
 • Kompetenceudvikling til den nye virkeligehed 
  DNV har kurser, der klæder dig på til at håndtere krisen og den nye virkelighed inden for risikoledelse, risikostyring af smitte, business continunity, informationssikkerhed og meget andet
  Certificering af ledelsessystemer og Covid 19

Certificering af ledelsessystemer og Covid 19

Find svar på de mest stillede spørgsmål vedr. vedligeholdelse af certificeringer samt optagelse af vores webinar om emnet.

  Fødevarercertificeringer og Covid-19

Fødevarercertificeringer og Covid-19

Find svar på de mest stillede spørgsmål vedr. de mange specifikke krav til fødevarecertificeringer og vores webinars om emnet. Siden er på engelsk.