Skip to content

GLOBAL G.A.P Fremstilling af foderblandinger (CFM)

Forbedr kvaliteten og sikkerheden af dine produkter og opfyld altid kundernes forventninger.

Certificering af dit GLOBALG.A.P CFM-system viser dit engagement i en bæredygtig fødevarekæde og en landbrugssikret husdyr- og akvakulturproduktion, konsistens, løbende forbedringer og kundetilfredshed. Det er håndgribelige forretningsfordele, der spiller en vigtig rolle i opbygningen af en gennemsigtig og bæredygtig forretningsydelse.

GLOBALG.A.P CFM-standarden indeholder specifikke krav til et produktsikkerheds- og kvalitetsstyret dyrefoderproduktionssystem, som vil forbedre din evne til konsekvent at levere produkter, der opfylder kundernes krav.

Hvad er GLOBAL G.A.P Compound Feed Manufacturing?

Standarden gælder for alle foderblandingsfabrikanter, der leverer til GLOBALG.A.P.-certificerede producenter, og den er baseret på en række principper for produktsikkerhed og kvalitetssikring. Disse omfatter et stærkt fokus på overholdelse af reglerne, forudsætningsprogrammer (GMP/GHP) og en forebyggende tilgang til produktsikkerhed samt elementer vedrørende arbejdstagernes velfærd og miljømæssig bæredygtighed.

  • GLOBALG.A.P CFM fastsætter regler og bestemmelser for sikring af foderblandingsfremstillingsprocesser. CFM definerer kontrolpunkterne og overensstemmelseskriterierne for kvalitetssikring i forbindelse med produktion, forsyning og levering af foderblandinger. og indkøb af råvarer og foderingredienser til foderblandinger. Den dækker alle produktionstrin fra indkøb, håndtering og opbevaring til forarbejdning og distribution af foderblandinger.
  • Certificering i henhold til denne standard er obligatorisk for leverandører til gårde og rugerier, der er certificeret i henhold til GLOBALG.A.P's Integrated Farms Assurance (IFA)-standarder.

Fordele ved at blive certificeret

GLOBALG.A.P. CFM-standarden tjener som en reference, som foderblandingsfabrikanter og foderblandingsfabrikantgarantiordninger kan bruge til at påvise deres overholdelse af GLOBALG.A.P.-kravene. Som følge heraf:

  • Opbyg tillid til dit CF-produktionssystems resultater internt og eksternt ved at anvende passende ledelsesprincipper i organisationen.
  • Implementer en struktureret tilgang til løbende at forbedre processer og vide, hvor indsatsen skal fokuseres. Forbedre kundernes tillid og tilfredshed, hvilket igen kan føre til øget forretning.
  • Få en betydelig konkurrencefordel ved at opfylde kravene fra GLOBALG.A.P.-certificerede husdyr- og akvakulturproducenter, der søger pålidelige og sikre kilder til foderblandinger.

Kom godt i gang

For at blive certificeret skal du først implementere et effektivt CFM-produktionssystem, der overholder kravene i standarden - GLOBALG.A.P. har en tjekliste, som kan hjælpe dig med at foretage en selvevaluering. DNV er et akkrediteret tredjepartscertificeringsorgan og kan hjælpe dig gennem hele rejsen, lige fra relevant uddannelse til selvevaluering, analyse af mangler og certificeringsservices.

Få mere at vide om, hvordan du kommer i gang med at blive certificeret.

Mere information

  GLOBAL G.A.P Fremstilling af foderblandinger (CFM)

GLOBAL G.A.P Fremstilling af foderblandinger (CFM)

Download vores brochure (engelsk).

  Kurser hos DNV Business Assurance

Kurser hos DNV Business Assurance

Relevant indsigt i et aktivt læringsmiljø.

  Din merværdi

Din merværdi

Få mere at vide om den digitale kundeoplevelse.

  Global Food Safety Initiative

Global Food Safety Initiative

Besøg GFSI-webstedet.

 

GLOBAL G.A.P-hjemmeside

Sikkert, bæredygtigt landbrug i hele verden.

 

Den Internationale Union for Bevarelse af Naturen (IUCN) Rødliste

Den mest omfattende, objektive globale metode til vurdering af plante- og dyrearters bevaringsstatus.

 

ViewPoint

Indsigt fra vores globale undersøgelser.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag vores nyhedsbreve.