DNV GL Danmark

ISO 9001 - Kvalitetsledelse

ISO 9001

Kontakt os for yderligere information

Behov for mere information?

Ja tak

Kender du allerede dit behov?

Kontakt os for et tilbud

Synliggør jeres fokus på kvalitet

De specifikke krav til et kvalitetsledelsessystem i ISO 9001 standarden forbedrer din evne til at levere produkter og services der opfylder kundekrav, myndighedskrav og lovmæssige krav. Standarden er procesorienteret og lægger vægt på løbende forbedringer, effektivitet og kundetilfredshed.

En uafhængig vurdering og certificering af jeres kvalitetsledelsessystem af DNV sender et klart signal til markedet om at I arbejde effektivt med kvalitet.

Hvad er ISO 9001?

  • ISO 9001 indeholder en model til et kvalitetsledelsessystem. Modellens fokus på effektivisering af processer, bidrager til at virksomheden kan opnå ønskede resultater.
  • Standarden fremmer implementeringen af en proces tilgang, som lægger vægt på behov, merværdi, process performance og effektivitet samt en kontinuerlig forbedring gennem objektive målinger.
  • Tidligere versioner af ISO 9001 var skræddersyet til produktionsindustrien og krævede en omfattende systemdokumentation. Den nuværende version er mere generisk og kan anvendes indenfor alle organisationer uanset branche, størrelse og produkttype.

Hvorfor gavner en certificering vores virksomhed?

En certificering i ISO 9001 demonstrerer din organisations evne til at opfylde kundernes krav og behov. Dette resulterer i:

  • Forbedret kundetilfredshed og tillid, som kan medføre øget forretning.
  • En signifikant konkurrencefordel, da flere og flere virksomheder kræver, at deres leverandører og underleverandører har en kvalitetsledelsescertificering.

Hvordan kommer vi i gang?

I skal implementere et effektivt kvalitetsledelsessystem som opfylder kravene i standarden. DNV er et akkrediteret certificeringsorgan, som tilbyder uddannelse indenfor og certificering af ISO 9001. Se hvordan I kommer i gang med jeres certificering her.

Kontakt os for yderligere information

Behov for mere information?

Ja tak

Kender du allerede dit behov?

Kontakt os for et tilbud

Related services you might find interesting: