DNV GL Danmark

Hvorfor samarbejde med os?

Virksomheder har meget forskellige ledelsessystemer, hvorfor vi tilbyder mere end ticket-to-trade. Et samarbejde med os er vejen til løbende forbedringer og bæredygtige virksomhedsresultater.

Business Assurance - DNV GL

Vi er en af verdens førende certificeringsbureauer, som tilbyder det seneste indenfor ledelsessystemscertificeringer. Med mere end 70.000 udstedte certifikater på verdensplan, har vi et stort engagement i sikkerhed, kvalitet og miljøet. I flere år har vi været den foretrukne certificeringspartner for internationale organisationer samt mellemstore og små virksomheder. 

Med følgende egenskaber er vi godt udrustet til, at imødekomme jeres organisations certificeringsbehov: 

Vil tilbyder Risk Based Certification som standard metoden ved alle ledelsessystemscertificeringer. Med vores risikobaserede tilgang til certificering får I mere end bare et certifikat. Vores auditorer evaluerer hvordan jeres ledelsessystem håndterer risici i forhold til at identificere styrker, svagheder og forbedringsmuligheder. 

  • Vi leverer et one-stop-shopping koncept ved at tilbyde en række certificeringsydelser. Gennem kombineret certificering kan vi forbedre effektiviteten af certificeringsprocessen ved samtidig at vurdere jeres ledelsessystem med flere standarder. 
  • Vi har kontorer over hele verdenen, som kan yde lokal støtte til jer. Vores ansatte taler det lokale sprog og har kendskab til de lokale behov, praksisser og det lokale marked. 
  • Vil tilbyder kurser inden for alle relevante certificeirngs, standard og auditområder 
  • Vi har en af de mest stringente auditoruddannelser og kvalificeringsprogrammer i branchen, som garanterer at vores Risk Based Certification ydelser bliver leveret med den højeste kvalitet hver gang. Vores auditorer taler det lokale sprog og kender de lokale behov, praksisser samt det lokale marked. De kender jeres branche, og er trænet i at forstå de udfordringer, I har. De forstår forholdet mellem jeres forretningsmål og de operationelle processer i jeres virksomhed. 

I er velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker flere informationer. Klik blot på nedenstående "Hvordan kan vi hjælpe dig", og en af vores repræsentanter vil kontakte jer hurtigst muligt. 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os