Skip to content

Flyt din certificering til DNV Business Assurance

Hvorfor samarbejde med os?

Alle ledelsessystemcertifikater er ikke ens. Når du samarbejder med os om dine certificeringsbehov, starter du en rejse til at opbygge forretningsmodstandsdygtighed og bæredygtig forretningsydelse.

Vi har udstedt mere end 90.000 certifikater på verdensplan og arbejder med Fortune 500-virksomheder såvel som små og mellemstore virksomheder. Vi stræber altid efter at sikre kvalitet og integritet og fremme innovative services, der skaber merværdi. Vores mission er at hjælpe alle vores kunder med eventuelle umiddelbare certificeringsbehov med at realisere deres langsigtede strategiske mål på en bæredygtig måde. Med os får du:

  • Certificering, der hjælper dig med at styre operationelle risici, forbedre leverandørstyring, demonstrere overholdelse og opbygge langsigtet robusthed i din virksomhed.
  • En uafhængig, pålidelig certificeringsorganisation og uddannelsesudbyder, der er dedikeret til at hjælpe dig med at optimere dine præstationer, forbedre dine kompetencer og overholde standarder og regler.
  • Førende revisionsservices, der bygger på revisorkompetence, vores unikke risikobaserede certificering® og digital innovation.
  • Forpligtelse til at skabe merværdi i forbindelse med revision gennem løbende udvikling af vores eksisterende services, digitale løsninger og revisorernes kompetence.
  • Forbedring gennem bevidsthed, fra avancerede analyser og benchmarkingindsigt (Lumina™) til vores ViewPoint-undersøgelser i kundefællesskabet, der afslører, hvordan kolleger griber tendenserne inden for ledelsessystemer og bredere emner an (adgang til undersøgelserne på dnv.dk/viewpoint).
  • Gør viden til handling med kurser om udvikling og integration af ledelsessystemer, kurser for interne revisorer og kurser for IRCA-certificerede ledende revisorer. Dette omfatter ledelsessystemstandarder fra ISO 9001, ISO 14001 til ISO 45001 og videre frem samt nye standarder og versioner, når det er relevant.
  • For at imødekomme de stigende krav til bæredygtige operationer og bidrage til FN's mål for bæredygtig udvikling (SDG'er).

DNV er drevet af vores målsætning om at beskytte liv, ejendom og miljø og hjælper organisationer med at fremme sikkerhed og bæredygtighed i hele deres virksomhed. Vores oprindelse går helt tilbage til 1864. I dag er DNV en af verdens førende udbydere af certificering, sikring og risikostyring. Uanset om vi certificerer en virksomheds ledelsessystem eller produkter, tilbyder uddannelse eller vurderer forsyningskæder, arbejder vi for at hjælpe dig med at træffe kritiske beslutninger med tillid.

Mere information

  Sådan styrker du virksomhedens bæredygtige performance?

Sådan styrker du virksomhedens bæredygtige performance?

En kort guide til bæredygtighed

  Risk Based Certification

Risk Based Certification

Vores metode til at auditere

Mere information

  Kurser hos DNV Business Assurance

Kurser hos DNV Business Assurance

Relevant indsigt i et aktivt læringsmiljø.

  Din merværdi

Din merværdi

Få mere at vide om den digitale kundeoplevelse.

  ViewPoint

ViewPoint

Indsigt fra vores globale undersøgelser.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os