Other sectors

Vi søger dig som ny Intern Sælger til DNV Business Assurance

Business people

Til vores salgsafdeling i DNV Business Assurance Danmark søger vi en erfaren og kundefokuseret intern sælger, der får ansvaret for vedligehold af kontrakter og genforhandlinger med vores eksisterende kunder. Du bliver en del af en lille, sammentømret og meget velfungerende salgsafdeling, der har haft stor succes de seneste år. Den succes skal du være med til at fastholde og udbygge.

I salgsafdelingen er vi 8, der arbejder med salg, marketing og kurser. Vi har først og fremmest fokus på vores kunder og på salg, og i din rolle vil du primært skulle arbejde med administrative kontraktopdatering og genforhandling af eksisterende kontrakter. På sigt vil der også være brug for at lave mersalg til eksisterende kunder.

Din rolle og dine ansvarsområder vil være:

  • Genforhandle kontrakter med eksisterende kunder
  • Lave administrative opdateringer i vores CRM samt kontrakt- og projektstyringssytem med henblik på at udstede nye kontrakter til kunder
  • Mer-salg til eksisterende kunder
  • Support til afdelingens øvrige sælgere med systemopdateringer, klargøring til ændringer i systemet og andet salgsrelateret administration af projekter

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder et attraktiv job, der er centralt for den fortsatte vækst i DNV, hvor du kommer til at spille en nøglerolle i at gøre salgsafdelingen som sådan mere effektiv og ikke mindst forbedre vores responstid på nye kontrakter til eksisterende kunder.

Du får et alsidigt job, der giver indsigt i mange forskellige typer af virksomheder, du får masser af ansvar og kontakt med kunder og stor berøringsflade internt i DNV.

Vi har et sammentømret og velfungerende, socialt team med en uformel og humoristisk tone, der arbejder i et højt tempo med mange forskellige opgaver, så der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af en større organisation, der arbejder i et professionelt og internationalt arbejdsmiljø.

Desuden kan vi tilbyde:

  • Adgang til DNV's uddannelses- og kvalifikationsprogram
  • Muligheder for at arbejde på interessante og udfordrende projekter inden for mange forskellige faglige felter
  • Adgang til et omfattende netværk af interne eksperter
  • Adgang til mange forskellige typer af virksomheder og processer, da vores kunder er alle typer af virksomheder

Om dig

Er du drevet af at nå dine mål, og elsker du at jagte et godt salg? Er du en erfaren sælger, der ønsker et lidt mere roligt salgsliv med mindre opsøgende salg? Eller er du relativt ny og ønsker et job, hvor du kan udvikle dig som sælger og vokse ind i en ”hunter”-rolle? Har du lyst til at kombinere dine salgskompetencer med viden og tekniske kompetencer? Trives du med at hjælpe andre og bliver du glad når dit team er en succes sammen med dig? Taler du flydende dansk og engelsk? Ansøg straks ved at udfylde den korte formular! Du behøver ikke at skrive et følgebrev eller sende et CV i første omgang – vi ringer til dig og aftaler, der videre forløb.

Recruitment Button 280x60

Har du nogen spørgsmål?

For yderligere oplysninger, kontakt venligst: Kåre Appel Weng, Sales Manger på +45 41 64 98 71 eller kare.weng@dnv.com.

Se hele opslaget her.