Other sectors

Er du klar til at møde 2016? | Kursus

Woman Climbing

For mange er det nye år lig med nye forventninger, nye mål og nye prioriteringer. Men hvad gør vi egentlig for at sikre høj performance fra start i det nye år? Hvad gør vi for at hæve niveauet, så de nye ambitioner og forventninger indfries? Krydser vi fingrene og håber, at det kommer af sig selv? Eller hvad er planen? Hvad er din plan?

I DNV GL ligger din kompetenceudvikling os meget på sinde. Vi har kigget i krystalkuglen og giver hermed vores bud på, hvor du højst sandsynligt vil møde nye krav og forventninger, hvis du arbejder med ledelsessystemer i det daglige. Og vi giver dig selvfølgelig også svaret på, hvilke kurser du bør kigge nærmere på for at være klar til 2016’s udfordringer.

Forventning 1 – Du har styr på kravene i de nye ISO-standarder

De nye ISO-standarder for kvalitet og miljø er på gaden, og snart følger standarden for arbejdsmiljø. Men har du styr på mind-settet i de nye ISO-standarder og ved du, hvordan du sikrer en effektiv implementering med alle medarbejdere og topledelse ombord i arbejdet? Hvis du har brug for at hæve niveauet for din viden om de nye standarder, tilbyder vi i 2016 flere arrangementer, der kan være med til at sikre, at du er i stand til at indfri Forventning 1. Hav specielt fokus på følgende kurser:

  • Workshop om de nye ISO-standarder 
  • Introduktion til den nye ISO 9001
  • Introduktion til den nye ISO 14001

Forventning 2 – Du leverer effektive og værdiskabende interne audits

Som ansvarlig for ledelsessystemet i din virksomhed bliver du sandsynligvis bl.a. målt på om du og dit team af interne auditorer leverer effektive audits, der skaber værdi og udvikler din virksomhed. En effektiv og værdiskabende audit kræver viden og talent, men først og fremmest kræver den, at din grundlæggende auditværktøjskasse er opdateret. På vores auditorkurser får du træning i at planlægge, gennemføre og afrapportere audits effektivt og værdiskabende for hele virksomheden.

Forventning 3 – Du har fokus på at styrke dine kompetencer som kvalitetsleder/-medarbejder

Uanset hvilket job og ansvarsområde vi har, vil der i enhver virksomhed være fokus på, at vi hver især tager ansvar for at styrke vores kompetencer med henblik på at sikre, at vi er effektive og performer på et højt niveau. Men i en travl hverdag kan det være svært at finde ”rum” til at tænke de lidt større tanker, blive inspireret og afprøve nye veje. Vores uddannelse Eksaminneret Kvalitetsleder er skabt for de kvalitetsledere og/eller medarbejdere, der ønsker at udvikle sig i rollen og få inspiration til, hvordan resultater skabes og påvises gennem arbejdet med ledelsessystemer. 

Uddannelsen giver en helhedsforståelse for det resultatskabende arbejde med ledelsessystemer og processer, og har fokus på både metode og værktøjer. Uddannelsen afsluttes med eksamen og øger dermed din markedsværdi. Læs mere om uddannelsen her og tilmeld dig vores hold i 2016.

Har du brug for rådgivning om dit behov for kompetenceudvikling, kan du bestille et gratis servicetjek ved at sende en mail til Birgit Lund Nielsen.