Food and beverage

Vi søger auditorer til Landbrug & Fødevarers DANISH Produktstandard

Pig Farm

Vil du være med til at styrke kvaliteten i dansk griseproduktion?

Har du lyst til at arbejde som selvstændig med at auditere vores kunder inden for landbruget, er her en god mulighed: DNV søger selvstændige auditorer, med erfaring inden for griseproduktion til at indgå i vores team.

Hvad er dine opgaver?

DNV søger nye auditorer til at certificering af Landbrug & Fødevarers DANISH Produktstandard. Du vil som auditor indgå i et team af auditorer, hvor der bliver lagt vægt på samarbejde og kvalitet. Det er en forudsætning, at du er selvstændig med eget CVR-nummer, har egen bil og kørekort, og har erfaring med griseproduktion. Opgavens omfang er ca. 2 dage pr. uge, som du selv planlægger.

Teamet af auditorer inden for DANISH består af 8 auditorer, hvor du kan blive den 9. Det område vi ønsker dækket, er Sjælland, Falster, Lolland og de mange små øer i tilknytning til området. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af;

  • Arbejde som auditor
  • Planlægning af egne audit, udførelse og rapportering af audit
  • Samarbejde med landmænd
  • Deltage i kalibrering

I forbindelse med opstart vil du blive trænet både i at auditere og i standardens krav, relevant udstyr vil blive stillet til rådighed.

Dine kvalifikationer

  • Du har erfaring med griseproduktion og evt. fjerkræ og kvæg
  • Du har en uddannelse som eksempelvis landmand, agrarøkonom, landbrugstekniker eller agrobiolog.
  • Du har erfaring med elektroniske værktøjer

Vi tilbyder

Vi tilbyder opgaver, hvor du kommer til at arbejde med en række ambitiøse og spændende virksomheder indenfor fødevareindustrien og landbrugsbranchen. I det daglige har vi en uformel og humoristisk tone blandt os kombineret med en professionel kultur.

Vi holder løbende samtaler.

Om dig

Er du en selvstændige auditorer, med erfaring inden for griseproduktion? Ansøg straks ved at udfylde den korte formular! Du behøver ikke at skrive et følgebrev eller sende et CV!

Recruitment Button 280x60

Har du nogen spørgsmål?

For yderligere oplysninger, kontakt venligst: Sofie Tønder, Scheme Coordinator/Lead Auditor på +45 6035 1589 eller sofie.tonder@dnv.com.