Audit af fødevaresikkerhedssystemer

På dette kursus lærer du at gennemføre målrettede audits, som viser, at HACCP-systemet er udarbejdet i overensstemmelse med Codex Alimentarus.

Om Audit af fødevaresikkerhedssystemer

Målgruppe:

Kurset henvender sig til dig, der deltager i at udvikle et HACCP-system eller udfører interne audits eller leverandøraudits. Et effektivt HACCP-system er en forudsætning for at forebygge fejl i forhold til fødevaresikkehed. Det er et krav i lovgivningen, samt indgør i alle certificeringsstandarder indenfor fødevarer og foder. Disse standarder kan f.eks. være FSSC22000, ISO22000, BRC, IFS, GMP+ eller andre. Det er en fordel, hvis du allerede har et grundlæggende kendskab til HACCP-systemets opbygning.

Målgruppe:

Efter kurset kan du planlægge og udføre audits af et HACCP-system og rapportere om det.

Indhold:

På kurset kommer vi blandt andet omkring disse temaer:

  • Rundt om HACCP efter Codex Alimentarus
  • Audits af HACCP-systemet
  • Vurdering af systemets opbygning
  • Evaluering af risiko og risikoreducerende foranstaltninger
  • Vurdering af forudsætninger og kritiske kontrolpunkter (CCP’er)
  • Validering og verificeringsaktiviteter
  • Rapportering og opfølgning

På kurset veksles der mellem undervisning og gruppeøvelser. 

Om Audit af fødevaresikkerhedssystemer

Målgruppe:

Kurset henvender sig til dig, der deltager i at udvikle et HACCP-system eller udfører interne audits eller leverandøraudits. Et effektivt HACCP-system er en forudsætning for at forebygge fejl i forhold til fødevaresikkehed. Det er et krav i lovgivningen, samt indgør i alle certificeringsstandarder indenfor fødevarer og foder. Disse standarder kan f.eks. være FSSC22000, ISO22000, BRC, IFS, GMP+ eller andre. Det er en fordel, hvis du allerede har et grundlæggende kendskab til HACCP-systemets opbygning.

Målgruppe:

Efter kurset kan du planlægge og udføre audits af et HACCP-system og rapportere om det.

Indhold:

På kurset kommer vi blandt andet omkring disse temaer:

  • Rundt om HACCP efter Codex Alimentarus
  • Audits af HACCP-systemet
  • Vurdering af systemets opbygning
  • Evaluering af risiko og risikoreducerende foranstaltninger
  • Vurdering af forudsætninger og kritiske kontrolpunkter (CCP’er)
  • Validering og verificeringsaktiviteter
  • Rapportering og opfølgning

På kurset veksles der mellem undervisning og gruppeøvelser. 

Management Systems Training

 

Træningsmetodik og fordele

DNV's kurser blander auditekspertise, dataanalyse og LMS-tilgængelighed (Learning Management System).

 

APQP4Wind kurser

APQP4Wind is the common frame of reference to be used in the industry to strengthen the cooperation between manufacturers and suppliers

 

Automotive og aerospace kurser

At sikre kvalitet og sikkerhed i alle dele af forsyningskæden er afgørende for bil- og luftfartsindustrien.

 

Kurser i energi- og miljøledelse

Offentlighedens bekymring for miljø- og energiudfordringer, strengere lovgivning og øget medieopmærksomhed stiller større krav til virksomhederne i dag.

 

Kurser inden for fødevareområdet

Føde- og drikkevareindustrien bevæger sig for at tilfredsstille kravene fra internationale forbrugere og for at åbne nye markedsmuligheder.

 

Kurser i arbejdsmiljøledelse

Din virksomhed forventes at tage sig af sine medarbejdere ved at håndtere sikkerhed og sundhed på en professionel måde.

 

Kurser i informationssikkerhed og IT-service management

Cyber- og informationssikkerhed er for alvor kommet på den ledelsesmæssige agenda, da det medfører særlige forpligtelser.

 

Medical Device Training Courses

DNV offers a wide range of medical device training courses supporting you in the challenges of meeting regulatory requirements and maintaining quality management systems.

 

Kurser inden for Kvalitetsledelse

Et effektivt kvalitetsledelsessystem på plads kan forbedre din virksomheds kvalitetsprocesser, samlede præstationer og succes

 

Risikostyring og business continuity kurser

Formålet med risikostyring er ikke at eliminere risiko, men at forstå den, så du kan udnytte fordelene og minimere ulemperne.

 

Kurser i bæredygtighed og socialt ansvar

At sikre din forpligtelse til at beskytte menneskerettighederne og operere på en etisk, ansvarlig måde er afgørende for at indgyde etisk praksis og fremme en kultur med bæredygtighed i virksomheden.

Mere information

  Alle kurser inden for fødevareområdet

Alle kurser inden for fødevareområdet

Se hele vores udvalg af kurser her

  Certificering inden for fødevareområdet

Certificering inden for fødevareområdet

  Den nye ISO 22000

Den nye ISO 22000

Forbered der på ændringerne i den nye ISO 22000:2018

Interne kurser for din virksomhed

Kontakt os