Kursus - FSSC 22000, version 6
Indhold:
Efter kurset vil du have fået en god forståelse af:
- Gennemgang af High Level Structure
- Kravene i FSSC 22000, version 6 standarden – rundt om standarden
- De vigtigste definitioner og koncepter i fødevaresikkerhedssystemer
- Brug af PDCA til løbende forbedringer
- Strukturen i FSSC 22000, version 6, herunder Prerequisite programs (PRPs) & yderligere krav
- Opfyldelse af kunde- og myndighedskrav
- Risikostyring relateret til fødevaresikkerhed
- Overgang fra version 5.1 til version 6 – hvad skal du som virksomhed være opmærksom på
Udbytte:
Efter kurset har du en god forståelse for kravene i FSSC 22000, herunder:
- Nøgledefinitioner og -begreber inden for fødevaresikkerhed
- Hvad er et fødevaresikkerhedssystem?
- Baggrunden for FSSC 22000, version 6 og formålet med standarden
- Struktur og vigtigste krav i FSSC 22000, herunder
- Kravene i ISO 22000:2018
- Kravene i ISO 9001:2015
- Pre-requisite programs
- Yderligere krav i FSSC 22000 - Kravene i den nye FSSC 22000, version 6, ændringerne i forhold til version 5.1 og hvad det kommer til at betyde for din virksomhed
Kurset er for:
- Ansvarlige for fødevaresikkerhed, kvalitetschefer, kvalitetskoordinatorer og andre fagfolk, der er involveret i at udvikle et nyt ledelsessystem for fødevaresikkerhed eller forbereder sig på at implementere et fødevaresikkerhedssystem baseret på FSSC 22000, version 6
- Virksomheder der er certificeret efter FSSC 22000, version 5.1 og har brug for at viden om version 6 med henblik på opgradering af ledelsessystemet
- Undervisere og konsulenter, der har brug for grundlæggende kendskab fødevaresikkerhed og FSSC 22000, version 6